19 Öğrencimiz Altıeylül Çocuk Üniversitesinde Okumaya Hak Kazandı

Altıeylül Çocuk Üniversitesi

Balıkesir Üniversitesi, Altıeylül Belediyesi ve Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Altıeylül sınırlarındaki ilkokul ve ortaokul düzeyinde öğrenim gören 4 - 7. sınıf öğrencileri içerisinde her yıl, yetenekli 50 öğrencimizin yeteneklerine uygun olarak destek eğitimi almaları sağlanacaktır. Öğrencilerimizin yeteneklerinin ve özgüvenlerinin geliştirilmesinin yanı sıra, sanat ve spor faaliyetleri ile ruh ve beden gelişimlerine destek verilmesi için geliştirilen eğitim programları vasıtasıyla da öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlanması amaçlanmaktadır. Yetenekli öğrencilerimize yönelik Çocuk Üniversitesi Strateji ve Uygulama Planına göre kendi potansiyelleri bağlamında mesleki rehberlik ve yönlendirme gerçekleştirilerek, potansiyellerinin geliştirilmesi ve topluma daha yararlı bireyler haline gelmeleri amaçlanmıştır.

Altıeylül Çocuk Üniversitesi Sınavını geçerek eğitim almaya hak kazanan 19 öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

04.10.2022 404