Hizmet Şeref Belgesi Töreni Gerçekleştirildi

Hizmet Şeref Belgesi Töreni Gerçekleştirildi

Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı kurumlarda görev yapmaktayken 2023 yılında emekliliğe ayrılan öğretmenler ve personel için Hizmet Şeref Belgesi Töreni düzenlendi. Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve bağlı kurumlarda kamu hizmetini ifa eden ve 2023 yılı itibariyle emekliliğe ayrılan öğretmenler ve personel için Altıeylül Kaymakamı Sayın Turgay Hakan BİLGİN'in tensipleri ve Altıeylül Belediye Başkanı Sayın Hasan AVCI'nın ev sahipliğinde Hizmet Şeref Belgesi Töreni düzenlendi.

Törene 25 ila 45 yıl boyunca kamuya hizmet vermiş ve emekliliğe ayrılmış 34 öğretmen ve memur katılırken, törenin açılış konuşmasını yapan Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin KEREN, ilk defa bir organizasyonla emeklilerimizi onurlandırma mutluluğuna nail olduklarını ve sonraki yıllarda da bu organizasyonu tekrar etmek istediklerini kaydetti. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan AVCI konuşmasında salona girişte kendi öğretmeninin de salonda olduğunu görünce duygulandığını, zamanında elinden karne aldığı öğretmenine hizmet şeref belgesini takdim edeceği için buruk bir mutluluk yaşadığını ifade etti. Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan BİLGİN ise kamuya verdikleri hizmetleri ve emekleri için katılımcılara teşekkür etti.

 

Belge töreninin ardından emekli öğretmenlerimize Altıeylül Belediyesi tarafından öğlen yemeği ikram edildi.

Törene katılan öğretmenlerimiz Nurden ÖZEL, Asuman AKYOL, Muammer KARAGÖZ, Nevin ÇİFTÇİ'ye emeklilik yaşamları boyunca sağlık, mutluluk, başarı dileriz.

05.12.2023 89

05-12-202305-12-202305-12-202305-12-202305-12-2023