Penpal Friends Mart Ayı Etkinliğimiz

Bigep projesi kapsamında İngilizce öğretmenimiz Ayşe ÖZSOY'un yürüttüğü Yabancı Dil becerisini geliştirmeye yönelik etkinlikler bu aydan itibaren başlıyor. Faaliyet kapsamında Fevzi Çakmak İlkokulu ile birlikte Hasan Basri Çantay İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Namık Kemal İlkokulu, Şehit Jandarma Teğmen Cengiz Evrenos İlkokulu, Plevne İlkokulu, Gaziosmanpaşa İlkokulu ve Kadriye Kemal Gürel İlkokulu olmak üzere toplam 8 ilkokuldan 3. ve 4. sınıf öğrencileri etkinliklerde yer alacaktır. Her ay yeni bir etkinlik yapılarak İngilizce becerisini geliştirmeye katkı sağlayacaktır.

Mart ayinda "Penpal Friends" (Mektup Arkadaşım) etkinliği ile öğrencilerimizin yabancı dilde yazma becerilerini geliştirmek amaçlandı. Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz diğer okullardaki öğrenci arkadaşlarına kendilerini tanıtan bir İngilizce mektup yazdılar. Ortak bir Padlet'te mektuplar yayınlandı. Öğrencilerimiz mektuplarını paylaştıktan sonra kendilerine gelen mektuplara da cevap yazdılar. Böylece diğer okullardaki arkadaşlarıyla hem tanışmış hem de İngilizce pratik yapma fırsatı yakalamış oldular.

26.05.2022 481

26-05-202226-05-202226-05-202226-05-2022