Yalçın AVCU - Okul Müdürü

1969 yılında Susurluk İlçesi Yıldız Köyü´nde doğdu. İlkokulu Bursa İli Mustafakemalpaşa İlçesi Lalaşahin Paşa İlkokulu´nda , ortaokulu 1983 yılında Susurluk Ortaokulu´nda, lise öğrenimini 1986 yılında Gökçeada Atatürk Öğretmen Lisesi´nde, üniversite eğitimini 1990 yılında Uludağ Üniversitesi Bursa Eğitim Yüksek Okulu´nda tamamladı.

10.12.1990 tarihinde Karabük Eflani İlçesi Hacıağaç Şeyhoğlu İlkokulu´nda öğretmen olarak göreve başladı. Daha sonra çeşitli okullarda görev yaptı. Susurluk Ömerköy İlköğretim Okulu, Şeker İlköğretim Okulu ve Fatih İlköğretim Okulu´nda okul müdürü olarak görev yaptı.

Hatice Hanım ile evli, Atakan ve Emirhan adında iki oğlu olan Yalçın AVCU 02.09.2022 tarihinde okulumuzda göreve başladı ve halen görevine devam etmektedir.